Quantcast

Cònsols i Govern es reuneixen per tractar temes comuns com les competències i l'Agència Tributària

S'aborden temes com la reforma de la Llei de la Funció Pública (en el sentit d'afavorir la flexibilitat i mobilitat dels funcionaris), la negociació per les transferències i competències, la creació de l'Agència Tributària única o la modificació de la Llei General d'Ordenament del Territori i Urbanisme perquè les corporacions puguin cedir gratuïtament terrenys per a infraestructures d'interès nacional. Així mateix, durant la reunió Martí els facilitarà l'esborrany de la llei de col·laboració entre l'administració general i els Comuns, mentre que els comuns demanaran una moratòria per al pagament dels drets d'autor, així com la revisió de la llei per facilitar la seva aplicació. Durant la reunió, i per la part que els toca, també hi assisteixen el ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, i el ministre d'Administració Pública, Jordi Alcobé.