Quantcast

La FOX acomiada un corresponsal per ser infidel a la seva dona

El periodista Ed Henry era fins ara corresponsal de Fox News a la Casa Blanca . No obstant això, la cadena ha decidit acomiadar-lo després que fa uns dies va sortir a la llum que li havia estat infidel a la seva dona.

Ed Henry s'ha vist embolicat en un escàndol sexual que li relacionava amb Natalia Lima, una jove hostessa de Las Vegas. Lima va destapar a través d'un reportatge a la revista InTouch "la doble vida secreta d'Ed" , i ha assegurat que tots dos havien començat una aventura junts 10 mesos enrere.

De ser certes les paraules de Natalia Lima, significaria que li hauria estat infidel a la seva dona, la productora de televisió Shirley Hung, que treballa en la mateixa cadena. Per aquest motiu, el suposat afer del periodista amb l'hostessa ha desencadenat una enorme revolada en els mitjans nord-americà.

El portaveu de Fox News ha declarat a The Wrap: "ens hem assabentat del problema personal d'Ed i s'està prenent un temps lliure per tornar a endegar les coses".