Quantcast

Imanol Arias i Ana Duato van emprar el mateix testaferro que Granados i Marjaliza

Imanol Arias i Ana Duato no només figuren entre els clients d'Nummaria, el despatx d'advocats intervingut aquesta setmana per blanqueig de capitals i frau fiscal, sinó que a més, segons ha pogut saber El Espanyol van utilitzar el mateix testaferro que Francisco Granados i David Marjaliza, tots dos a la presó per la 'Púnica'.

Segons ha pogut saber 'El Espanyol' de fonts de la investigació, es tracta d'un costa-riqueny anomenat Bernal Zamora, que va actuar com home de palla en centenars de societats.

en el cas de Imanol Arias i Ana Duato el seu nom servia presumptament per ajudar-los a amagar diners a Suïssa i evadir així impostos. En el cas d'Arias, s'utilitzava la societat Leitmotif AEIE , participada al seu torn a Rosedale Limited , l'administrador era el testaferro.

Ana Duato apareix per la seva banda en relació a la societat Gaumukh AEIE, també participada al seu torn per una societat administrada per Bernal Zamora .

En el marc d'aquesta investigació, batejada com 'Operation City', el jutge Ismael Moreno, ha ordenat l'embargament dels comptes bancaris de la productora de 'Cuéntame', Ganga Producciones SL, i del seu administrador , el marit d'Ana Duato, Miguel Ángel Bernardeau.