Quantcast

Antonio Teulada abandona 'Supervivientes' després empitjorar el seu estat de salut

Antonio Teulada ha abandonat 'Supervivientes' com a conseqüència dels problemes mèdics que pateix i que l'havien obligat a ser apartat de la resta dels seus companys en l'última setmana. Jorge Javier Vázquez li ha comunicat al sevillà que els metges li havien detectat en algunes proves que el seu estat de salut havia empitjorat i que no tenia sentit seguir en el reality.

"Després sotmetre't a una ressonància, es confirma que la protusió discal de la teva columna ha empitjorat . Antoni, has d'abandonar el concurs i tornar a Espanya" , ha explicat el presentador de 'Supervivientes 'al pare del fill de Chayo Mohedano.

Es tracta de la segona vegada que Antonio Teulada ha de deixar l'illa per problemes de salut. En l'edició de 2014 de 'Supervivientes', el jove va patir un atac de ciàtica que li va provocar els mateixos dolors que ha patit durant aquests dies. "És com si em posessin una agulla al taló i em arribés fins a la columna ", assenyalava al plató.

En les últimes hores, alguns mitjans havien especulat que Antonio Teulada havia fingit la seva malaltia per estar uns quants dies a l'hospital. "Una setmana de menjar i llit a 'Supervivientes' dóna la vida", expressava Nacho Montes des d'Espanya. En aquesta mateixa línia, Dioni dubtava d'aquests dolors encara que després de la seva expulsió no donava crèdit al que ha passat.