Quantcast

Mòbils 'totxo' que tens a casa i amb els que et poden donar molta pasta

-

1
Segons els últims estudis, els espanyols ens vam gastar 276 euros de mitjana al comprar-nos un telè

Segons els últims estudis, els espanyols ens vam gastar 276 euros de mitjana al comprar-nos un telèfon mòbil. Una situació que ha canviat radicalment en els últims anys i que poc té a veure amb els extints Nokia, Alcatel, Ericsson de la dècada dels 90 'amb què podíem enviar SMS, rebre trucades i poc més. Te'n recordes d'aquests telèfons pesats que feien que la teva bossa pesés un quilo més o que fos impossible que cabés sencer a la butxaca sense morir en l'intent? Sí, tots ells tenen a dia d'avui un gran valor econòmic que et pot ajudar a arribar a final de mes si el sou no et dóna per a més. Mira pels calaixos que tens a casa perquè segurament tens algun amagat per aquí. Això sí, és important tenir el carregador i que estigui perfecte. Ericsson T10 Hi ha algunes pàgines a Internet que ofereixen prop de 2000 euros per un Ericsson T10 de 1996. les condicions perquè et paguin aquesta desorbitada quantitat per aquest telèfon mòbil no són gens exigents: que tingui la tapa sencera i que l'antena no pateixi cap tipus de dany perquè rebi les freqüències i es pugui utilitzar perfectament. Per què paguen tant per un mòbil? La veritat és que és difícil d'entendre-ho però suposem que serà perquè es tracta de dispositius que no han desaparegut gairebé del tot del mercat. 'Les relíquies tenen el seu preu!

Atrás