Quantcast

Trucs per depurar l'organisme de cara a l'estiu

-

1
Beu un got d'aigua amb llimona en dejú Només aixecar-te, abans d'esmorzar o de fer qu

Beu un got d'aigua amb llimona en dejú Només aixecar-te, abans d'esmorzar o de fer qualsevol altra cosa, és molt recomanable beure un got d'aigua amb el suc d'una llimona espremut. D'aquesta manera, ajudem a que el nostre cos estigui més net i depurat, però per a ells és important agafar l'hàbit i fer-ho diàriament. Això sí, és fonamental fer-ho en dejú. El motiu pel qual l'aigua amb llimona depura l'organisme, és que l'àcid cítric de la llimona ajuda a descompondre millor el menjar a l'estómac, per la qual cosa la digerim molt millor. D'altra banda, és important que durant la resta del dia beguis molta aigua, ja que a més de mantenir ben hidratats tots els òrgans. A més, d'aquesta manera també ajudem a eliminar a través de l'orina tots els desfets del cos.

Atrás