Quantcast

La Cerdanya, 5 de maig 2016: PUIGCERDÀ INTRODUEIX NOVES AUS A L'ESTANY

Des de fa uns dies, l’estany de Puigcerdà compta amb uns nous inquilins: dues parelles d’oques salvatges i dues parelles d’ànecs ‘Morell de plomall’. Es tracta d’una iniciativa impulsada des de l’àrea de Medi Ambient de l’ajuntament amb l’objectiu de diversificar les aus de l’estany amb espècies que s’adaptin bé a la climatologia de la comarca.

Els ànecs ‘Morell de plomall’ poden arribar a superar els quinze anys i es caracteritzen per tenir uns ulls grocs intensos que contrasten amb el plomall negre del cos. A partir d’ara, tant ells com les noves oques conviuran amb la resta d’aus de l’estany, entre ells els quatre cignes blancs. Des del consistori aposten per seguir ampliant la fauna d’aquesta zona tan coneguda de Puigcerdà i que aquesta es converteixi en un nou reclam per visitar-la.

Per tal de fer la visita més interessant, en els propers dies es col·locaran uns rètols amb informació sobre les espècies que viuen a l’estany.

Parlen al vídeo: MARTA RUFIANDIS, REGIDORA MEDI AMBIENT PUIGCERDÀ