Quantcast

La Cerdanya, 5 de maig 2016: L'INSTITUT DE PUIGCERDÀ PARTICIPA AL 'FIVE DAYS TO DANCE'

Més d’un centenar d’alumnes de 1r ESO de l’Institut Pere Borrell de Puigcerdà han aparcat els llibres durant una setmana per dedicar-se a la dansa. Es tracta del programa ‘Five days to dance’ (Cinc dies per ballar), el projecte que la companyia The Loopers porta a les escoles d’arreu d’Europa per endinsar els adolescents en el món de la dansa i potenciar la seva expressió corporal. De dilluns a divendres, els alumnes dediquen totes les hores lectives a aprendre des de zero una coreografia d’una mitja hora que el darrer dia representen davant dels familiars i professors.

En aquesta ocasió, han preparat un espectacle amb el títol ‘Voyage’, dedicat a totes aquelles persones que es veuen obligades a deixar el seu lloc d’origen. El projecte, que vol fomentar el treball en equip i la convivència, ajuda els joves a utilitzar el seu cos per transmetre emocions, i no sempre els resulta una feina fàcil.

Parlen al vídeo: WILFRIED VAN POPPEL, COREÒGRAF