Quantcast

Els Pallars, 5 de maig 2016: GEOLOGIA I BÈSTIES DE FOC, A LA FIRA DE PRIMAVERA

Aquest cap de setmana Tremp celebra la cinquanta-dosena edició de la fira de Primavera, un esdeveniment molt arrelat amb municipi i que aplega gran representació del teixit econòmic i associatiu de Tremp i comarca. Hi són presents com cada any el sector agroalimentari i vitivinícola que ofereixen productes kilòmetre zero i entitats i associacions del poble que mostren les diferents tasques que duen a terme al llarg de l’any. Una de les principals novetats d’enguany és l’espai Geoparc, una zona dedicada a divulgar la riquesa geològica de la Conca de Tremp i el projecte de distintiu amb què s’està treballant.

Una altra novetat és la primera trobada de bestiari de foc als Pirineus, que compta amb l’àguila bicèfala Cremablat com a amfitriona.

El centre històric comptarà amb decoració de temes geològics i acollirà l’espai artesà. La idea és que la fira es trobi repartida per diferents carrers i places del poble i que tingui activitats per a petits i grans, expositors de motor, agroalimentació, cultura, tallers, activitats infantils i el tradicional sopar-tast organitzat per Apat Pallars.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, Regidora promoció econòmica Tremp