Quantcast

L'increïble ball sobre barra d'una dona de 70 anys

Una dona de 70 anys va deixar impressionats als membres del jurat i als milions d'espectadors del 'Itàlia s Got Talent' amb un sorprenent i espectacular ball sobre barra .

La participant del programa de talents, Tokomo , d'origen japonès, va acudir vestida amb un quimono i va explicar que quan era nena es va quedar impressionada en veure 'Carmen' , la famosa òpera de Bizet, per la qual cosa el seu gran somni era ser cantant , pel que va deixar el seu país i es va dedicar a estudiar cant líric. A més, va explicar al jurat que portava vivint a Itàlia 23 anys.

Després d'aquesta petita presentació, va arribar l'hora de la veritat. La dona va fer una demostració del seu espectacular estat físic als 70 anys al pujar a una barra i realitzar una sèrie de moviments sobre ella. El ball va deixar atònits als membres del jurat, als espectadors i als milions d'internautes que des del passat mes de març han pogut veure el vídeo a Youtube .