Quantcast

MYHYV: Alba Casillas y Víctor Enguidanos, pareja fuera de Telecinco

Alba Casillas es va anar de 'Dones i Homes i Viceversa' fa unes setmanes sola i amb els rumors d'un possible romanç a l'exterior.

Però, segons avança LaVanguardia.com , l'home que ha aconseguit calar al cor d'Alba és Víctor Enguídanos . El primer tronista del date show de Telecinco i la prima del porter Iker Casillas podrien haver passat algun que altre cap de setmana junts a la casa que ell té a Madrid.

Fa uns mesos, Enguidanos va mantenir una breu relació amb Raquel Martín, a qui va conèixer res més sortir de la casa de Gran Hermano. Properament Raquel s'estrenarà com tronista del programa i és possible que rebi a la nova parella durant la seva estada en el tron.

Per la seva banda, amb aquesta relació Alba hauria posat fi a la seva mala sort en l'amor i al seu mala experiència en MYHYV, on va conèixer a Julen , a qui actualment té bloquejat en les xarxes socials.

Tal com assenyala el mateix mitjà, Alba podria estar d'allò més feliç al costat de Víctor i coneixent allunyats de les càmeres i platós de televisió.