Quantcast

Harley Davidson KM0: els "nois dolents" tornen a Madrid

La trobada dels harlistas , com se'ls coneix als que abracen l'estil de vida que envolta aquestes màquines de dues rodes des de fa dècades, començarà aquest divendres en ple Chamberí, on es troba el club de propietaris i concessionari oficial de HD, lloc d'una Welcome Party per al retrobament dels motoristes arribats de tots els punts del país i de països propers, per acoblar amb el music hall nocturn envoltat d'actuacions en directe, molt d'humor i fins a un cabaret per a adults.

No hi haurà gaire temps per al descans, ja que en el matí de dissabte obriran ruta cap a Sant Llorenç de l'Escorial, on seran esperats a l'hora del dinar al restaurant els Arcs.
a la nit, serà la gran festa de Harley Davidson KM0 a la sala Mitty, amb la participació de veterans artistes del rock nacional.

l'intens cap de setmana de les HD i els seus genets arribarà diumenge que ve, en hores del migdia, amb l'espectacular desfilada de banderes, en què s'espera reunir uns 1500 motards, que sortiran des de la plaça de Castilla per baixar cap a les principals carrers cèntrics de Madrid.

Dades útils
Què: Concentració Harley Davidson KM 0
On: Madrid
quan: 6 al 8 de maig
Principals activitats: < br /> divendres 6: Welcome Party i Music Hall
dissabte 7: Marxa cap a Sant Llorenç de l'Escorial i festa nocturna a Madrid
diumenge 8: Desfilada de banderes a bord de 1500 motocicletes pels carrers de la ciutat.