Quantcast

Mor el millor amic de Puyol en un accident de trànsit

Carles Puyol ha rebut un dur cop de la vida en els últims dies. Xavi Pérez, un dels seus millors amics, ha mort en un accident de trànsit al municipi català de Vilamitjana (Lleida), segons informa el diari 'Pallars Digital'.

Les informacions apunten que Pérez anava sol en el vehicle en el moment de l'accident. Els serveis d'emergències van intentar reanimar-lo sense èxit, cosa que fa pensar que va poder perdre el coneixement abans de sortir de la carretera.

la relació entre Puyol i Xavi Pérez era molt propera, ja que tots dos es coneixien des que eren nens i acudien a l'escola de la Pobla de Segur , el poble de l'exfutbolista. Allà els dos van donar els seus primers passos en el futbol, ??arribant a compartir vestidor a l'equip de futbol sala del col·legi i al club del municipi català.

Puyol va ser la persona que va fer que Xavi fitxés pel Barça , equip en el qual treballaven colze a colze com assessor de futbolistes i en tasques de representació de jugadors amb altres mítics icones del futbol espanyol com Iván de la Peña.