Quantcast

El esgarrifós vídeo de les Torres Bessones que s'ha tornat ara viral

Un esgarrifós vídeo que mostra en directe l'atemptat de les Torres Bessones ha tornat a cobrar actualitat en ocasió del cinquè aniversari de la mort de Bin Laden . Encara que s'ha dit que era nou, la veritat és que el vídeo es va poder veure fa temps a la CNN i en un documental del History Channel a 2009.

Això no treu que sigui impressionant.

< p> Les imatges van ser gravades per una estudiant, Caroline Dries, qui s'havia mudat a nova York i acostumava a gravar escenes de la seva nova vida. Aquesta matí, a la finestra, gravava impressionada la negra columna de fum que sortia d'una de les torres. En el vídeo es poden sentir els comentaris juntament amb la seva companya de pis en veure caure alguna cosa de les torres. Al principi ho confudieron amb paper; després amb cadires. Eren persones.

En un moment de l'enregistrament capten en directe l'impacte del segon avió contra la segona torre. Llavors comprenen que es tracta d'un atac terrorista i fan fora a córrer.