Quantcast

El tontejar de Jordi Cruz amb Natalia a 'MASTERCHEF'

Els fogons de ' MASTERCHEF ' estan que cremen i no només per les coses que cuinen cada setmana. Jordi Cruz ha protagonitzat un dels moments més comentats d'aquesta edició i és que no ha passat desapercebut el seu tontejar amb una de les concursants més sexis del programa, Natalia .

I és que hi va haver un moment en què tots dos van tenir una xerrada de molt bon rotllo en la qual es posaven algun que altre ullet, pel que de seguida l'audiència va pensar que es tractava d'un tontejar en tota regla. L'aspirant d'origen rus va cridar l'atenció des que va entrar a concursar i segueix acaparant tota l'atenció de Creu .

És més, tots els espectadors creuen que els comentaris positius que fa el cuiner sobre Natalia es deuen al fet que entre ells hi ha alguna cosa més que una relació de mestre i aprenent. La veritat és que Jordi Cruz és un dels solters d'or de la televisió, fins on la premsa del cor sap, pel que no es descarta que pugui sorgir l'amor entre ells.

Imagina't a Jordi dient-li a la Natàlia que NO.
No pots?
Jo tampoc #MasterChef

& mdash; Abel Arana (@AbelArana) 4 maig 2016

el que més m'interessa del programa ara mateix és l'evolució de la (no) relació amorosa entre Jordi i Natalia # MASTERCHEF

& mdash; Lucía DGA (@besosdemorfina) 4 maig 2016