Quantcast

Eurovisió: El representant de Bielorússia apareixerà nu i envoltat de llops

El festival d'Eurovisió cada vegada està més a prop, i els representants de cada país estan ultimant ja tots els detalls sobre les seves actuacions. Alguns es guarden sorpreses, però d'altres, com és el cas del cantant de Bielorússia , no …

Es porta Ivan, i la seva actuació porta suscitant polèmica des de molt abans que es produeixi. I és que, la intenció del cantant bielorús estar nu i envoltat de llops (animal amb el qual assegura sentir-se molt identificat) sobre l'escenari de Estocolm (Suècia) dissabte que ve 14 maig , i sembla ser que ha aconseguit el seu objectiu, o almenys en part.

No serà perquè no ho hagi intentat, però la idea inicial del cantant s'ha vist frustrada ja que les regles del Festival li impedeixen semblant posada en escena, ja que Eurovisió és un espectacle que ha de ser apte per a tota la família. A més, la regles també prohibeixen la participació d'animals en les actuacions. No obstant això, Iván ha aconseguit sortir-se amb la seva i apareixerà nu i al costat d'un llop al principi de l'actuació , a través d'un holograma gravat prèviament.

No sabem com serà finalment la seva actuació, ni si Iván aconseguirà sumar molts punts, però està clar que té intenció d'anar a per totes i que confia tant en la seva actuació i en les seves idees que no li ha importat desafiar a certa manera a l'organització del Festival.