Quantcast

Naudi demana una comissió mixta per avançar en la negociació col·lectiva

Pel que fa als oferiments de pactes d'Estat, Víctor Naudi considera que «parleu de pactes però no hi creieu» i que «només ens hi trobareu si és per treballar, no per perdre el temps». El conseller de SDP també ha lamentat que DA no hagi sabut o pogut incorporar els liberals en el pacte d'Estat per l'acord d'associació amb la Unió Europea, i en relació a la sanitat, ha criticat que l'única actuació del Govern hagi estat «apujar les cotitzacions i abaixar les prestacions».

En l'afer BPA, Víctor Naudi ha criticat durament que Toni Martí escometés contra dos responsables de partits de l'oposició «que no es troben aquí per defensar-se», i ho ha qualificat de «formes mesquines i poc valentes». A més, ha insistit que la crisi encara no està resolta, perquè creu que no hi ha la certesa ni la seguretat que els clients puguin recuperar els seus diners, i que molts treballadors tenen la certesa que perdran els seus llocs de treball. Així mateix, considera que tampoc hi ha la certesa que el fons J.C. Flowers acabi adquirint Vall Banc.

El representant de SDP, Víctor Naudi, ha qualificat el Debat d'Orientació Política d'encara «més atípic que l'anterior», perquè «coincideix amb una gravíssima crisi reputacional del Govern», al seu entendre no només per la crisi BPA sinó per la vinculació del ministre Jordi Cinca amb els Papers de Panamà i amb la societat Orfund. «El cap de Govern no para de donar lliçons d'andorranitat i de patriotisme i què tenim a dir ara'», ha qüestionat.

Pel que fa als anuncis fets pel cap de Govern, com la possibilitat d'entrar a l'FMI, Naudi ha lamentat que «ja fa 6 mesos que el Consell us ho va encomanar i no heu fet res». A més, també ha criticat que es vulgui obrir la porta de l'INAF a persones no andorranes, ja que considera que aquesta mesura, igual com en d'altres contractacions fetes, no fa més que tancar la porta als joves del país.