Quantcast

Kiko Rivera no acudeix a un bolo després de cobrar 1.000 euros per avançat

A Kiko Rivera se li acumulen els problemes. Després de rebre la inesperada visita dels lladres a casa de Madrid, el fill d'Isabel Pantoja té un altre front obert que està, a dia d'avui, en els tribunals.

Segons ha recollit l'Agència EFE, una sala de música de Sant Joan (Alacant) ha demandat el DJ per no anar a un bolo que havia concertat prèviament i pel qual < strong> s'havia embutxacat 1.000 euros.

'Danzáa Klub' ha assegurat que els representants de la sala i 'Paquirrín' van signar un contracte en el qual Kiko Rivera actuaria el 28 de novembre durant dues hores a canvi de 2.000 euros més IVA.

En concret, el document estipulava que Rivera havia d'oferir una sessió 'djset', combinació de músiques comercials i repertori propi. L'esdeveniment havia estat tot un èxit per a la sala, ja que va penjar el 'no hi ha bitllets' (130 seients a deu euros per entrada).

Pels danys i els perjudicis ocasionats, la sala d'Alacant demana 11.000 euros el fill de la tonadillera, ja que, a més, va estar en un hotel de Alacant argumentant que havia patit una malaltia de forma sobtada.

Per la seva sorpresa, els representants de la sala, als quals no va arribar part mèdic, no donaven crèdit quan van veure que a l dia següent Kiko Rivera participava en un programa televisiu , aparentant bona cara i parlant amb freqüència com si res passés.

Ara, els tribunals seran els que hagin de dictar sentència sobre els fets. Veurem que decreten …