Quantcast

Cristina Castaño deixa 'La que se avecina'

Cristina Castaño no seguirà a 'La que se avecina' . Segons ha avançat 'Fórmula TV', l'actriu, encarregada d'interpretar a la psicòloga Judith Becker a Mirador de Montepinar, deixarà el repartiment de la sèrie de Telecinco al final de la novena temporada, la qual s'està emetent en aquests moments.

la informació del portal en línia assenyala que Cristina Castaño ha optat per acceptar nous reptes professionals després de més de set anys allotjada a l'àtic del veïnat més esbojarrat de la televisió.

al costat de Antonia San Juan, l'actriu es va convertir en una icona de la sèrie per la seva caràcter impertèrrit i el seu amor i desamor amb Enrique Pastor , sent aquesta història una de les principals trames de 'la que se avecina '.

Si es confirma la marxa de Cristina Castaño,' la que se avecina ' perdria una altra peça més que li han fet ser una de les sèries de moda de la televisió a Espanya. Molt traumàtica va ser l'adéu de la pròpia Estela Reynolds (Antonia San Juan) i de Leo (Luis Miguel Seguí).

Això sí, la sèrie de Telecinco tindrà una desena temporada malgrat aquest inesperada baixa de l'actriu gallega.