Quantcast

Què va ser dels 14 guanyadors de Supervivents

-

1
'Supervivents: Expedició Robinson', 'L'illa dels FamoS.OS' o 'Aventur

'Supervivents: Expedició Robinson', 'L'illa dels FamoS.OS' o 'Aventura a Àfrica' són alguns dels noms que ha tingut el reality de supervivència de Telecinco (algunes edicions en antena 3), però la finalitat sempre ha estat el mateix: sobreviure en una illa deserta al costat d'altres concursants. Fins a la segona edició els participants van ser anònims, però ja en la tercera es van incorporar els famosos. Al llarg dels 16 anys que s'ha emès a Espanya, Supervivents ha demostrat que no per ser famós tens més suport del públic, ja que alguns dels guanyadors han estat persones desconegudes. Xavier Monjonell l'any 2000 començava 'Supervivents: Expedició Robinson ', el primer reality de supervivència a Espanya. El guanyador va ser Xavier Monjonell , un monitor d'esquí de Lloret de Mar (Girona). Si en aquest moment el supervivent comptava amb 28 anys, en l'actualitat té 44 anys i no hi ha informació sobre ell a Internet, tot i que sí que hi ha un compte de Youtube amb el seu nom en la qual es pengen vídeos de la primera edició del reality que han estat censurats per tenir drets d'autor. Monjonell es va emportar un premi de 10 milions de pessetes (60.000 euros) després de ser elegit pels seus companys de reality . I és que en aquesta edició l'audiència no votava, eren els propis concursants els que triaven al guanyador.

Atrás