Quantcast

La Cerdanya, 4 de maig 2016: MASELLA FREGA ELS 400.000 ESQUIADORS

Després d’obrir cinc mesos ininterrompudament, Masella va finalitzar la temporada el passat 24 d’abril arribant als 393.000 esquiadors, segons han informat aquest dimarts els responsables de l’estació ceretana. D’aquests, 29.000 van provar l’esquí nocturn, l’oferta ja consolidada que el complex va engegar el 2013. Masella ha tornat a ser una de les estacions amb una de les temporades més llargues del Pirineu i de l’estat espanyol, amb 153 dies d’esquí i tres mesos d’esquí de nit.

A pesar de l’hivern sec, el complex ha aconseguit arribar a les xifres de la temporada passada. Segons l’estació, això ha estat possible gràcies a les inversions en el sistema d’innivació que han garantit la producció de neu a tots els sectors. Els seus responsables aprofitaran els mesos d’estiu per treballar i fer millores a les instal·lacions i esperen poder obrir de nou el primer dia de novembre que les condicions de la neu ho permetin.