Quantcast

La Cerdanya, 4 de maig 2016: LA INESTABLE CERETANA REP SIS PREMIS MÉS

La companyia de teatre Inestable Ceretana s’ha proclamat aquest cap de setmana guanyadora del 42è Concurs de Teatre Amateur de Canet de Mar, on el passat 13 de març va representar l’obra '1714, tres-cents anys de setge'. A banda d’emportar-se el primer premi al millor grup, la companyia de Puigcerdà també ha guanyat cinc premis més en el mateix certamen, entre ells el de millor posada en escena i el de millor representació en català.

'1714, tres-cents anys de setge' es va estrenar l’octubre de 2014 i, des de llavors, ha rebut diversos reconeixements. Aquesta producció, de gran format i amb una quarantena d’actors sobre l’escenari, reviu els fets que van succeir aquell any a Barcelona, quan la ciutat va caure en poder de les tropes borbòniques en el que va ser el capítol final de la Guerra de Successió.

Aquests darrers sis guardons se sumen als molts altres premis que la Inestable Ceretana ha aconseguit al llarg dels seus tretze anys d’història.

A l’abril, la companyia va estrenar l’obra '12 sense pietat' i aquests dies prepara la comèdia 'Toc, Toc', que estrenarà per la Festa Major de Puigcerdà.

Parlen al vídeo: XAVIER PIGUILLEM, DIRECTOR INESTABLE CERETANA