Quantcast

Dorsey substituirà Carlos Arroyo en els play off al títol de lliga

El bàsquet balugrana s'aferra a la lliga Endesa co com la taula de salvació de la temporada.

L'eliminació prematur a a la Copa del Rei, va caure en quarts de final davant Bilbao, i de l'Eurolliga, també en quarts de final davant Lok omotive Kuban, fa que els catalans només disposin d'una bala en el present exercici.

la primera plaça en la temporada regular de la lliga sembla assegurada. Falten quatre jornades per al final i avantatja en dues victòries a València Bàsquet, amb qui s'enfronta a La Fonteta aquest diumenge a les 19 hores, i al Reial Madrid, amb quié n, a més, té el bàsquet average a favor .

l'aportació de Joey Do rsey a l'Eurolliga ha resultat fonamental per reforçar el joc interior de l'equip; seva intimidació i el seu poder re boteador són valorats per Pascual qui disposa de tres extracomunitaris en la competició domèstica i només pot alinear a dos.

Per aquest motiu, al port torriqueño Carlos Arroyo podria ser sacrificat pels play off per donar pas al pivot de Baltimore.

Arroyo va començar a bon nivell la temporada però la lesió muscular que el va mantenir dos mesos apartat de les pistes li va impedir tornar a jugar com en els mesos inicials.

el base ha lamenta do el poc protagonisme que té a la pista en aquestes semanas.Pascual li va concedir diumenge passat 18 minuts < / strong> a Mirivilla, a la difícil pista de Bilbao Bàsquet on l'equip va guanyar de 22 punts.

Les bones actuacions de Pau Ribas a la p osició de base són una alternativa a Sa toransky el base titular que s'ha destapat aquest any com una garantia per a dirigir l'equip.

el jugador txec necessita descatalogació par NSO en algunes fases del partit i el c Creació d' joc i la defensa baixen de nivell amb l'entrada del seu suplent.

Precisament per al curs o que ve la intenció de l'staff tècnic és contractar un base que dirigeixi l'equip amb més prestacions ic on més anotació des de la línia dels 3 punts.

A Arroyo li poden quedar quatre partits vestit amb la samarreta del FC Barcelona.