Quantcast

Mor l'actor Àngel d'Andrés als 64 anys

L'actor Àngel d'Andrés , mític i popular pel seu paper de Manolo a 'Som-hi', ha mort a l'edat de 64 anys al seu domicili de Madrid.

La notícia s'ha donat a conèixer pocs minuts després de les sis de la tarda a través de la Unió d'Actors i Actrius d'Espanya .

La seva última aparició en televisió va ser en la sèrie de 'Carles, Rei Emperador', interpretant al Papa Clement VII.

De Andrés va debutar al cinema en 1977 amb un petit paper a 'Amb ungles i dents', però seria interpretant al marit de Carmen Maura a la pel·lícula de Amodóvar 'Què he fet jo per merèixer això? ' quan es va donar a conèixer a nivell nacional.

L'actor ha comptat amb nombrosos papers en cinema i televisió al llarg de la seva trajectòria professional, però no va ser fins a l'arribada de la sèrie 'Som- l'obra ', emesa entre 1998 i 2001, al costat de Carlos Iglesias, quan va aconseguir la popularitat absoluta. En aquesta sèrie, Àngel d'Andrés interpretava a Manolo Jumilla Forner, un maldestre paleta.