Quantcast

Ylenia serà la nova tronista de MYHYV amb l'objectiu de fastiguejar Pagès

Segons informava Blastingnews, Ylenia accepta el repte i va a ser la nova tronista del popular xou de Telecinco, "Dones i Homes i Viceversa". La cantant alacantina va aparèixer per primera vegada en televisió en "Gandia Shore", reality amb el qual es va donar a conèixer. Des de llavors ha sortit en pantalla en moltes ocasions. Des que va entrar en "Gran Germà VIP", la jove s'ha instal·lat al canal de Mediaset, apareixent en un altre famós programa com "Sálvame".

La direcció del programa li va proposar a Ylenia la seva participació en repetides ocasions, però la resposta d'ella va ser negativa a causa que no tenia temps per participar-hi. En aquest moment tenia altres projectes pendents, però en cap moment va descartar ser la tronista de "MYHYV" en un futur.

Ylenia va tenir un petit acostament a Pagès, ex participant de Gandia Shore i actual tronista de "MYHYV". Actualment manté una bona amistat amb Samira, qui té una relació molt dolenta amb Ylenia. Això va provocar la discussió que tots dos van mantenir per Twitter. L'alacantina va titllar d ' "analfabet" a Pagès , qui no va fer cas i li va respondre dient que només la seva presència li feia fàstic .

En el moment en què Pagès va saber que Ylenia va a entrar al plató, va expressar en el seu compte de Twitter que estava en desacord, tot i que respectava la decisió de la direcció del programa. Sap que tant l'equip com Ylenia són els que han de prendre aquesta decisió, de manera que uns per audiència, i la cantant per fastiguejar a l'actual tronista, han arribat a un acord en el qual tots surten guanyant.

Els experts de Blastingnews han investigat i han descobert unes paraules de la ja nova tronista, en què deia: "Vaig a agafar el tron ??però només per fotre Pagès" . Sembla ser que l'enuig de l'ex participant de Gandia Shore ha animat la jove cantant a participar en el xou de Telecinco.