Quantcast

L'aprimament tràgic i radical de Juanma, guanyador de 'La casa de la teva vida'

Ja han passat 12 anys des que Telecinco emetés el reality ' La casa de la teva vida ' i Juanma , el guanyador de l'habitatge al costat del seu nuvi David, ha sofert una gran transformació física que no li ha portat alegries precisament, tal com explica en primera persona a la revista 'què em dius!'.

La tragèdia sembla haver arribat a la seva vida des que es va sotmetre a una operació de reducció d'estómac, ja que tots li recordem amb uns quilos de més. "Em penedeixo. Ara no em faria l'operació de reducció d'estómac. L'estómac s'havia enganxat a la malla que em van posar a la reducció d'estómac i m'havia creat un esvoranc. Tenia una infecció de cavall. Era un grassonet feliç ", confessa el jove.

I és que Juanma va entrar al món de la televisió pesant 100 quilos i la hi va fer quan la seva mare li va haver de rentar. "Tenia 25 anys i pesava 150 quilos, no podia seguir així ", diu.

La casa que va guanyar juntament amb el seu nuvi ja no la comparteix amb ell, ja que es van separar i no té bons records perquè compte que "el premi era la casa, però calia pagar els impostos per ella. Eren molt elevats, però no podíem vendre-la en un termini de dos anys ". De fet, tots dos continuen pagant-la, segons ell, a causa que van haver de demanar un préstec.

Tampoc la seva vida ara és un camí de roses, ja que diu que es considera "una joguina trencada" . Això sí, es mostra entusiasmat amb el futur i li agradaria participar en 'Supervivientes' quan agafi una mica més de pes.