Quantcast

Desapareixen dos espanyols en una llanxa a Malàisia

Dues espanyols , Marta Miguel , de 30 anys, i David Hernández , porten des de dilluns passat desapareguts després que se'ls veiés per última vegada a bord d'una llanxa a l'illa de Borneo, a Malàisia . La parella de nuvis s'havia traslladat a viure i treballaven en un resort.

Tots dos han desaparegut al costat d'un ciutadà malaisi i el cap xinès del resort. La dona d'aquest contactar un avió privat que va pentinar la zona i va veure a unes persones amb el armilla salvavides , va anotar les coordenades, però quan les va facilitar a les embarcacions que van acudir al seu rescat no van trobar res. Des de llavors, estan rastrejant la zona a la recerca dels quatre.

Tots anaven d'excursió des de l'illa de Balambangan fins Kudat , però cap dels membres de l'embarcació va aconseguir contactar amb l'exterior. Les primeres hipòtesis apunten a una fallada de motor i un arrossegament del corrent, descartant-se que els espanyols hagin estat segrestats per pirates o pel grup gihadista que opera a la zona del sud de Filipines.

Els dos joves espanyols estaven treballant al país asiàtic des del passat mes de gener, David en el manteniment de l'hotel i Marta < / strong> com community manager del mateix complex turístic.