Quantcast

Dóna un ronyó a la seva cap i l'acomiada per no anar a treballar l'endemà de l'operació

El diari 'New York Post' s'ha fet ressò d'una història que podria ser digna de comèdia. Debble Stevens, una humil assalariada nord-americana, va decidir tenir un gest d'agraïment amb la seva cap, la qual tenia una malaltia renal que l'obligava a passar pel quiròfan i trobar un donant compatible.

Stevens, sense dubtar-ho, va acudir a l'hospital per cedir el seu orgue a la seva superiora, la qual ja havia trobat un altre després que Debble ja hagués donat el seu. Casualitats de la vida, l'òrgan que esperava Jackie Bruttium, la cap de l'empresa, no va arribar mai, igual que el ronyó de la seva empleada, el qual no va resultar compatible.

Després del dur cop que va suposar per a ambdues la notícia dels metges, Debble va necessitar diversos dies de recuperació per la intervenció que li van obligar a quedar-se a casa, cosa que el seu cap no entenia. "Què estàs fent? Per què no ets a la feina? No es pot entrar i no sortir quan un vulgui. La gent pensarà que et tracte de manera especial " , li explicava Bruttium.

No contenta amb aquestes paraules, la cap va començar a realitzar, sorprenentment, pressió psicològica sobre la dona que va intentar donar-li un ronyó perquè la seva qualitat de vida millorés. Com? manant-la a un concessionari a 50 quilòmetres de casa i en un barri conflictiu. Debble haver de necessitar ajuda professional i al cap d'uns dies va rebre una missiva que no esperava: HAVIA ESTAT COMIAT.

Com va reaccionar Debble? Estava completament enfonsada. "Em sento traïda. Ha estat una experiència dolorosa i horrible per a mi. Em queda la satisfacció que la meva acció va salvar la vida a un home de Missouri", reconeixia als mitjans locals. Sí, després d'aquest valent gest, la dona va acabar al carrer i amb dos nens petits al seu càrrec. ¡Vergonyós!