Quantcast

Disparen a diversos reporters per gravar un accident de trànsit

Aquestes impactants imatges han estat gravades per les càmeres de seguretat de la cadena de televisió Channel 7 a la ciutat d'Odessa ( Ucraïna ). En elles es pot veure com tres persones colpegen brutalment i fins i tot arriben a disparar a un grup de periodistes que es trobaven a la porta de la redacció. Com a resultat d'aquest incident, dues càmeres i un periodista de la cadena han patit ferides de consideració.

Pel que sembla, els conductors que van aparcar davant de la redacció de Channel 7 van reaccionar amb semblant agressivitat perquè volien venjar-se d'un grup de reporters de la cadena que havien gravat l'accident de trànsit que havien tingut minuts abans .

Els ocupants del vehicle no volien que s'emetessin les imatges, per la qual cosa les seves exigències van acabar desembocant en una brutal baralla, que va acabar amb diversos trets contra els periodistes.

La policia ja ha detingut tres sospitosos, i de moment els tres ferits estan hospitalitzats: un amb una ferida de bala al coll, un altre a l'esquena, i un altre amb fortes contusions i el nas trencat.