Quantcast

Cristina Pedroche acusa de "estafadors" a dos concursants de 'Pekín Express'

'Pequín Express' té unes regles de supervivències molt clares: els concursants només poden l'euro que els donen al dia per menjar, mai per pagar-los diners per transports o per portar-los en els seus automòbils fins al final de l'etapa.

Jonan i Priscila , dos dels concursants més novells d'aquesta edició, van decidir fer cas omís a aquestes regles i van optar per utilitzar una estratègia ràpida i fàcil per a arribar a la destinació. Com? Viatjar en taxi i comprometre, en arribar a Espanya, a fer una transferència al conductor d'aquest vehicle.

Aquesta, almenys, era la seva intenció de cara al conductor. Abans les càmeres del programa, això sí, avisaven que mai realitzarien cap transferència , cosa que el taxista natiu no va entendre per la barrera idiomàtica que va suposar el castellà per a ell.

Al final del trajecte, el conductor va demanar els diners de la carrera i en veure que aquests no podien pagar-li els va amenaçar amb trucar a la policia i va demanar que la càmera deixés de gravar .

Aquest conflicte va arribar a les oïdes de Cristina Pedroche, que no va dubtar a retreure als joves blocaires que ha passat , intentant enganyar els autòctons de la zona. "Sri Lanka i l'Índia us ho estan donant tot. Us estan acollint perquè visqueu una aventura meravellosa. Siguem honestos i justos amb la seva gent. Hi ha una diferència abismal entre demanar ajuda i estafar " , retreia la presentadora.

Tot i els retrets, Pedroche ha assegurat que el programa no prendrà mesures als blocaires per la seva actitud i que són Jonan i Priscila els que han de considerar que la seva comportament no ha estat ètic.