Quantcast

Adriana Abenia incendia les xarxes amb un petó lèsbic

Adriana Abenia ha tornat a revolucionar les xarxes socials, una cosa en el que ja és tota una experta. I és que, si la setmana passada va donar molt que parlar després de publicar una foto de la seva posterior explicant el secret per tenir-lo perfecte, ara ha publicat una imatge en què apareix besant a una altra dona . Això sí, en aquesta ocasió la presentadora ho ha fet per una bona causa.

"Petons contra l'homofòbia! Ja n'hi ha prou" , diu el text que acompanya la imatge que ha revolucionat Instagram.

Aquesta iniciativa de Abenia arriba en forma de resposta als comentaris homòfobs que va rebre en una de les últimes entrades del seu bloc . En ella parlava d'un noi que la "va tornar boja" fa anys. Alguns d'ells es referien a ell com "el belga era un marica amb pinta de macarra", entre altres coses.

Per això, la presentadora i model ha tornat a publicar una entrada al seu bloc en què assegura: "Em fa molta llàstima comprovar com corren bons temps per a l'homofòbia". A més, creu que "aquests dies vivim 'la caça del marieta'".

Abenia també ha defensat que "l'homosexualitat no és una malaltia, l'homofòbia sí" . A més, ha anunciat que "fins que trobin una cura per aquesta, no em ensañaré més, perquè els homòfobs, al cap ia la fi, també sou persones".