Quantcast

Justin Bieber la fa grossa en publicar una foto amb un tigre

El jove cantant canadenc, Justin Bieber, ha revolucionat les xarxes socials després de pujar dues polèmiques fotografies al seu compte de Twitter. En una d'elles surt acariciant a un tigre d'una gran grandària, i en l'altra apareix ell amb un nadó tigre en braços.

El cantant té 66 milions de seguidors al seu compte de Twitter, pel que seus actes poden influir en la forma d'actuar de molta altra gent, principalment seguidors seus. PETA, una associació defensora dels animals, li ha dedicat alguns tuits al cantant, en els quals es mostren molt crítics amb el fet que pugi aquestes imatges. "El que Justin probablement no sap és que el propietari del zoo d'on venia el tigre, ha estat recentment acusat de 5 delictes de crueltat animal". Gràcies a una càmera oculta que va instal·lar PETA, es va poder veure com l'amo del zoo, Michael Hackenberger castigava a un jove tigre durant l'entrenament.

Molts usuaris d'aquesta xarxa social també es van pronunciar en el tema. "Ha tingut sort que no li arrenqués el cap" , és un dels clars exemples de que a molta gent no li hagi fet molta gràcia el comportament de l'artista.

El cas és que Justin Bieber, torna a ser motiu de polèmica . Últimament va sent una cosa habitual veure al jove artista a les notícies ja sigui per una cosa o una altra. La veritat és que qualsevol mínim detall o cosa que faci el canadenc, es converteix en notícia, per al bo i també per a les dolentes.