Quantcast

Twitter demana una núvia per Elsa en la seqüela de Frozen

Milers d'usuaris de Twitter es mobilitzen per demanar a Disney que Elsa, princesa de Frozen, surti de l'armari a la segona part de la ja famosa pel·lícula infantil. El hashtag que es va usar per fer arribar el missatge a Disney va ser el següent: #GiveElsaAGirldfriend .

Mai una princesa d'una pel·lícula d'animació de Disney va tenir núvia. Els fans de la pel·lícula tenen l'objectiu de que alguna cosa així succeeixi per primera vegada. A la primera part hi va haver gent que ja va sospitar sobre la possible homosexualitat d'Elsa, però la veritat és que simplement la princesa protagonista no va tenir parella, de manera que podria ser qualificada com una dona independent qualsevol.

La twittera i activista feminista mexicana, Alexis Isabel, va ser la que va tenir la idea de proposar a Disney que Elsa sigui lesbiana. Ho va fer a través d'una publicació al seu compte de Twitter amb el ja esmentat hashtag. En 3 dies, el seu missatge a través de la coneguda xarxa social, ha superat els 1.500 retuits. Moltíssims altres tuiters s'han sumat a la petició i han aportat les raons per les que ells creuen que així hauria de ser.

Frozen és considerada la pel·lícula més feminista de Disney , a causa de que a diferència que la trama principal és la relació de dues germanes i veure com superen obstacles juntes. No acaba amb un casament ni amb una parella, com era habitual en aquest tipus d'animacions infantils.

Els fans de la pel·lícula no saben que passarà finalment. Tampoc s'ha volgut pronunciar sobre això la creadora de Frozen. La segona part sortirà a principis de 2018 , de manera que encara hi ha un temps per davant per saber que serà finalment del personatge d'Elsa.