Quantcast

Al Reial Madrid només li val guanyar per certificar el pas a la final

El Reial Madrid haurà de guanyar al Manchester City, conjunt entrenat per l'exentrenador madridista Manuel Pellegrini, si vol deixar fora els anglesos i fer un pas més cap a la Champions. L'afició merengue no espera res menys que un equip donant-ho tot durant els 90 (o 120, en cas de pròrroga) minuts que durarà el partit.

Els homes del francès Zinedine Zidane no poden permetre cap empat al Bernabéu, només val guanyar . L'empat sense gols en el partit d'anada li dóna als anglesos l'avantatge que qualsevol gol en territori espanyol pot donar-los el bitllet per a Milà en cas que no perdin el partit. D'altra banda, el tècnic xilè Manuel Pellegrini, torna a la que va ser casa durant una temporada en què va marxar amb mal gust de boca. El tècnic dels visitants somia amb amargar el somni de l'onzena Champions a l'equip blanc.

El Reial Madrid no podrà comptar amb Casemiro , que a causa d'un cop que va rebre dissabte a Anoeta. No es va entrenar amb el grup des de dilluns i el seu entrenador ja ho ha descartat de cara al partit. Benzema està descartat per al xoc europeu, ja que no s'ha recuperat de la seva lesió muscular al bíceps femoral dret. I finalment, el portuguès Cristiano Ronaldo, no està completament recuperat de la seva lesió, però ja s'entrena amb el grup. El de Madeira corre el risc d'empitjorar la seva lesió en cas de jugar, però ja sabem com és ell quan hi ha un partit important pel mig. Pel costat dels citizens, el club va anunciar a la seva pàgina web l'espanyol David Silva no viatjava amb els seus companys a la capital espanyola a causa de la seva lesió. El que finalment sí que ha entrat és el migcampista africà Touré Yaya, que després d'uns partits absent a causa d'una lesió, torna a les convocatòries de Manuel Pellegrini. Samir Narsi, de la mateixa manera que en el partit d'anada, tampoc pot ser convocat pel fet que no va ser inscrit per jugar la Champions.

"No passar a la final seria un fracàs", ha advertit Zinedine Zidane . També diu que al vestidor es respecta molt el rival i que "serà un partit més complicat que en l'anada". No va voler donar pistes sobre si, a causa de la baixa de Carlos Henrique Casemiro, jugaria Isco o no, "demà ho veureu", va deixar anar el francès.

Milers d'aficionats anglesos es desplacen al centre d'Espanya per fer costat al seu equip amb un clar objectiu: Milà. Els més de 80.000 aficionats víkings hauran de fer-se notar i ajudar els seus jugadors a aconseguir el pas a la final.

Possibles alineacions:
Reial Madrid : Keylor Navas; Dani Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Toni Kroos, Luka Modric, Isco; Gareth Bale, Lucas Vázquez i Cristiano Ronaldo.
Manchester City : Hart; Kolarov, Otamendi, Kompany, Sagna; Yaya Touré, Fernando, Fernandinho; Jesús Navas, Sergio Agüero i De Bruyne.