Quantcast

Maite vol a Pipi Estrada com a pretendent a 'MYHYV'

'Dones i homes i viceversa' ha trobat en Maite , la mare de Sofia, guanyadora de 'GH 16', la substituta perfecta perquè el tron ??del programa no es quedi buit després de la marxa inesperada de Ruth.

la conductora navarresa, després de rebre un 'no' per resposta després de la seva intent de muntatge amb Amador Mohedano, ha demanat a la direcció de 'MYHYV' que us portin de pretendent a Pipi Estrada , periodista esportiu que ja va passar pel programa de Telecinco com a conseller de l'amor.

En un programa de ràdio, tal com ha revelat 'La Vanguardia', Maite demanava a Pipi per conquistar-, una proposició que s'uneix a les que va fer en el passat i en què sol·licitava a la productora com pretendents a Carlos Lozano i Ismael Beiro (Gran Germà).

de moment, totes les peticions que Maite ha fet a 'MYHYV' han rebut el OK del programa però aquesta sembla complicada ja que Pipi està vetat després de sortir per la porta de darrere de Telecinco i per criticar obertament a Enma García ia la pròpia productora.

Segons ha publicat 'la Vanguardia', Pipi Estrada estaria disposat a pretendre a Maite tot i que el programa no sembla disposat a fer. Se'n sortirà? Sorgirà l'amor entre les dues parts? Veurem el que acaba passant finalment …