Quantcast

La picabaralla entre Urdaci i Carmen Lomana pels 'Papers de Panamà'

Carmen Lomana ha estat una de les últimes famoses espanyoles a aparèixer vinculada als 'papers de Panamà' , tot i que ella ha assegurat no tenir ni la més remota idea del que és una societat 'offshore'.

Precisament després d'aquestes declaracions, Alfredo Urdaci va decidir aprofitar en el dia d'ahir el principi d' 'Al Dia', programa que presenta a 13tv per carregar contra ella.

El polèmic periodista, que va ser company a TVE de la reina Letizia, va fer referència a l'elevat nivell de vida que portava Carmen Lomana gràcies a l'herència rebuda després de la mort del seu marit. A més, no va dubtar a anar una mica més enllà en el seu atac i la va cridar "Carmen Loffshore".

"Ha dit que això de Panamà és una caça de bruixes. Hauria de tenir avui Carme un dia d'aquests amb l'autoestima baixa, perquè nosaltres mai haguéssim arribat a cridar bruixa ", va assegurar Urdaci.

Després assabentar-se de les declaracions que havia fet Alfredo Urdaci, Carmen Lomana no va dubtar a respondre-li a través del seu compte de Twitter. "Molt gracioset es creu aquest noi. Però em diverteix si ell s'ho passa bé. Sempre humor" , ha escrit.

D'aquesta manera, Carmen Lomana ha volgut evitar entrar en el joc de Urdaci i, per no generar més polèmica encara entorn del seu nom, ha preferit qualificar el discurs d'Urdaci a 'al Dia' com una cosa humorístic.

@ Sebasmaspons @alfredourdaci @ AlDia13tv < / a> @Vertele molt gracioset es creu aquest noi. Però em diverteix si l'el ho passa bé sempre humor

& mdash; Carmen Lomana (@Carmen_Lomana) 2 maig 2016