Quantcast

L'empresa que envia pets a la gent que tu vulguis

Tens ganes de venjar-te d'un cap, un amic o un ex que et va fer la vida impossible al seu moment? Una empresa d'Estats Units especialitzada en enviaments de transport ha creat un nou servei anomenat 'Send a jart'para enviar pets per correu i amargar l'hora del dinar a aquestes persones no grates en la teva vida.

Per 8 euros , l'empresa envia en un pot de vidre olors pútridos entre els quals es poden triar diferents fragàncies per amargar la persona en qüestió . A la seva pàgina web, 'Send a Jart' et permet escollir diferents aromes com «passatger de primera classe d'avió», «pet de ressaca de chicuelo adolescent», «vegà que prova la carn per primera vegada» o «camioner després de vuit hores de treball», entre d'altres.

a més d'aquest potet de vidre criminal, el destinatari rep una nota en què la persona que fa el 'regal' pot escriure un emotiu missatge en el qual podrà venjar-se de tot el patit anteriorment.

'Send a Jart' ja avisa a la seva web que no són pets reals com a tal però que estan segurs que l'olor està realment aconseguit . Qui serà la pròxima víctima?