Quantcast

Una nena de 11 anys es cola a l'aeroport de Moscou sense passar les mesures de seguretat

Les mesures de seguretat als aeroports de tot el món s'han reforçat després dels terribles atemptats que van tenir lloc a Brussel·les el passat mes de març. No obstant això, alguns d'ells han de millorar molt el control per evitar catàstrofes similars.

Les càmeres de vigilància de l'aeroport de Moscou han captat la facilitat amb la qual una nena de 11 anys se salta el control de passaports aprofitant un descuit de les dones que estan en aquest lloc.

La petita va arribar a colar-se en un avió amb destinació a Sant Petersburg, una de les seves ciutats preferides i que tenia ganes de conèixer.
Segons recull 'The Moscow Times', la menor va assegurar a la policia que mai havia volat i que les seves ganes van portar a aconseguir el seu objectiu.

Això sí , no ho va fer del tot ja que una hostessa, en la revisió prèvia a l'enlairament, va veure que la menor era al seient i que ningú l'acompanyava , una cosa que va obligar al fet que la policia s'acostés i es la portés a serveis socials.

En aquests moments, els agents es troben determinant qui són els pares de la menor, ja que podrien enfrontar-se a una multa per desatendre la petita. Quina bogeria!