Quantcast

Mor Ashley Sawyer, protagonista de 'Catfish', als 23 anys

La família de 'Catfish' , conegut programa de la MTV, està de dol. Ashley Sawyer, una de les participants en la segona temporada, ha mort aquest cap de setmana a Alabama als 23 anys d'edat per causes que encara es desconeixen.

Els seguidors del programa de la MTV recorden amb nostàlgia la història d'Ashley, la qual va confessar en antena que portava set anys enamorada d'un noi a qui no havia vist mai. en l'episodi en el que és protagonista, la jove nord-americana acabava coneixent en la vida real al noi, enamorant-se d'ell més enllà d'una pantalla d'ordinador.

Desgraciadament, la història d'Ashley Sawyer i Michael Fortunato es va truncar al mes de conèixer- en persona, ja que amb 26 anys, el jove va patir una embòlia pulmonar que va acabar amb la felicitat de la parella.

Aquest cop de la vida va ser realment dur per Sawyer, qui, segons afirma 'Deadline', s'havia rehabilitat després de passar per una clínica de desintoxicació encara que sembla que la mort no està relacionada amb cap d'aquests assumptes.

la família de la MTV ha volgut enviar el seu condol a les persones més properes d'Ashley assegurant que estan "entristits" per la seva mort després de superar la seva addicció. "Vam nostre condol i oracions per a tothom, inclosos els seus amics", han explicat a través del presentador de 'Catfish'. DEP.