Quantcast

Cristina Pedroche es fa un tatuatge amb la cara de David Muñoz

Aquest dilluns, Cristina Pedroche va visitar El Hormiguero per repassar totes les experiències que ha viscut a la segona edició de 'Pequín Express' , reality que s'està emetent a laSexta. La col·laboradora de 'fent zàping' va repassar amb Pablo Motos diverses anècdotes viscudes durant aquesta etapa i va aprofitar, a més, per desvetllar secrets que encara no coneixíem sobre ella.

Pedroche va mostrar a les càmeres un dels seus ' tresors ': un nou tatuatge que s'havia fet amb la cara de David Muñoz. "És el meu marit (…) l'amor veritable només existeix una vegada a la vida, jo li lliuro la meva ànima, el meu cor, el meu tot i la meva pell també ", apuntava la vallecana, mostrant una vegada més la seva devoció al xef de Diverxo.

En aquesta visita a El Hormiguero, Cristina Pedroche va reconèixer el difícil que va ser estar separada de David Muñoz durant més d'un mes per culpa de l'enregistrament de 'Pekín Express'. "Em van deixar un mòbil indi i així estàvem en contacte tot el dia", reconeixia la presentadora. Malgrat això, la madrilenya va decidir avançar la seva tornada i sorprendre a la seva parella. "Em vaig ficar a l'oficina de Diverxo i va començar a donar-me petons i abraçades", feia broma.

Durant el programa, també vam poder veure a Pedroche amb un gran feeling al costat d'Anna Simó , amb la qual es va ficar al llit per fer 'la cullereta', en un llit que s'anava fent cada vegada més i més petita. Quin embolat!