Quantcast

Es concedeixen tres espais per triar el projecte andorrà per a la Biennal d'Art de Venècia del 2017

L'Àrea d'Acció Cultural, concedirà tres espais als Tallers d'Art de la Massana, amb l'objectiu de contribuir a la formació artística i a l'ajut a la creació dins l'àmbit de les arts plàstiques. Dels treballs que es desenvolupin durant l'estada dels creadors en aquests tallers, se seleccionarà un dels projectes que representaran Andorra en la 57a Biennal d'Art de Venècia del 2017.

Durant la seva estada als tallers de la Massana, els artistes hauran de desenvolupar els seu projectes que hauran d'estar enllestits el 6 d'octubre del 2016. Conjuntament amb els detalls de producció s'haurà de presentar una maqueta que permeti la visualització de l'obra. El projecte tancat es valorarà per part del comissariat encarregat de seleccionar les obres que participaran en el certamen artístic internacional.

Queden exempts de la convocatòria per participar en la Biennal d'Art de Venècia del 2017, els artistes que van resultar seleccionats en les edicions del 2013 i del 2015 .