Quantcast

Llocs de Madrid amb llegendes molt fosques

-

1
La capital espanyola enamora. Enganxa. Molts i moltes han recorregut tots i cadascun dels seus raco

La capital espanyola enamora. Enganxa. Molts i moltes han recorregut tots i cadascun dels seus racons, s'han deixat portar per la història i la seva cultura, però segurament mai s'hagin adonat que estaven prop d'un lloc maleït, amb una llegenda tan fosca que si ho sabessin ni passejarien al costat. Amb tanta vida a l'esquena, moltes són les històries que s'escolten i que s'han explicat d'alguns dels llocs més famosos de Madrid , o fins i tot de cases i carrers totalment corrents. T'expliquem algunes històries que et faran tremolar de por si vas al lloc dels fets. La Quinta del Sordo El nombre 32 del carrer de Saavedra Fajardo , prop del Passeig d'Extremadura madrileny, guarda un secret a veus que tots els veïns de la zona coneixen. Va ser allà on s'ubicava l'antiga finca Cinquena del Sord, la que va ser casa del pintor Goya , en la qual va crear les seves famoses pintures negres, les de la seva època més fosca i depressiva. Va viure allà durant quatre anys, els últims de la seva vida, i hi ha molts rumors que asseguraven que hi havia moltes presències estranyes, tantes que van turmentar a l'artista deixant reflex d'elles en els seus quadres. Goya va abandonar la casa, va marxar a Bordeus, però la fama que tenia el lloc estava plena de sorolls i veus. El comprador va donar totes les pintures d'aquesta època al Museu del Prado de fa més de 100 anys i de l'immoble original no queda pràcticament res.

Atrás