Quantcast

FEDA amplia la flota amb un cotxe elèctric i un híbrid endollable

Des de FEDA destaquen que els vehicles elèctrics tenen una autonomia suficient per cobrir els desplaçaments habituals del dia a dia de l'activitat de FEDA i s'adapten a la perfecció a l'orografia i la climatologia del país. Pel que fa a l'híbrid endollable, com que disposa d'un motor de combustible fòssil i un d'elèctric, té una autonomia molt més àmplia fins i tot que un vehicle convencional.

D'altra banda, durant els propers mesos, FEDA també farà realitat la primera xarxa completa de punts de càrrega per a vehicles elèctrics. Se n'instal·laran una quinzena arreu del territori nacional i seran de càrrega accelerada i de càrrega ràpida; aquests últims permeten assolir el ple en mitja hora, aproximadament. Aquests carregadors, que entraran en servei ben aviat, estan pensats per cobrir necessitats imprevistes dels usuaris de cotxes elèctrics, ja que la càrrega convencional que podran fer a domicili és suficient per fer els desplaçaments habituals de fins a tres o quatre dies.

Justament, el 2016 FEDA també posarà a disposició del seus clients carregadors domèstics per a habitatges particulars i comunitats de veïns. Aquests sistemes permetran fer la càrrega de forma controlada durant les nits. El lloguer d'aquests aparells serà gratuït els tres primers anys.