Quantcast

Alt Urgell, 2 de maig 2016: TORNA EL CICLE 'PARLEM D'HISTÒRIA'

La 5ª edició del cicle de conferències 'Parlem d'Història' s'inicia aquest dimecres, 4 de maig, amb la xerrada 'Ix aquí si ets home! Insults, agressions i morts a l'Alt Urgell al segle XVII, a càrrec de Carmen Xam-mar.

El 'Parlem d'Història' està organitzat per l'Espai Ermengol i l'Institut d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell i en les 4 edicions anteriors han estat un èxit de públic, sobretot les relacionades amb la Guerra Civil Espanyola.

La 5ª edició que s'inicia aquest dimecres i s'allargarà fins el dimecres 1 de juny quan es tancarà el cicle amb una visita guiada per la Seu del segle XIX. Estan previstes 4 conferències per adults que es faran totes en dimecres a l'Espai Ermengol i 2 conferències-tallers infantils que es faran dissabte a la tarda.

Les següents conferències del 'Parlem d'Història' es centraran en analitzar com era el govern municipal fa 500 anys, s'explicarà la història de la família Llorens i l'estudi del Bisbat d'Urgell a l'inici del segle XIV.