Quantcast

Alt Urgell, 2 de maig 2016: TANIA PÉREZ I GEORGINA BAHÍ RENOVEN AMB EL SEDIS

La comissió esportiva del Sedis Bàsquet ha tancat l'acord de renovació amb les jugadores Tania Perez i Georgina Bahi.

Aquestes dues jugadores són bàsiques per mantenir el bloc de l'equip que tan bons resultats ha donat en les darreres temporades. Pérez i Bahi han sigut bàsiques en el joc de l'equip durant la temporada 2015-16 i coneixen perfectament la filosofia de joc de l'equip que vol seguir aplicant Joan Carles Pié.

De fet, en una entrevista valorant la seva renovació pel Cadí La Seu, el tècnic urgellenc donava molta importància a continuar amb una part del bloc de jugadores per la temporada vinent.

JOAN CARLES PIÉ, Entrenador Cadí La Seu

Tania Pérez continuarà sent la capitana de l'equip i, amb els seus 25 anys, jugarà la 6a temporada en l'equip en les que cada temporada ha anat creixent i millorant la seva aportació al joc de l'equip.

Georgina Bahí sumarà la 4a temporada al Cadí La Seu i, als seus 28 anys, continuarà guiant el joc de l'equip des de la seva intel·ligència en la pista, consolidant-se com una jugadora clau en la qualitat del joc de l'equip.

Amb aquestes renovacions es confirmen ja en la plantilla a Tania Pérez, Georgina Bahí, Andrea Vilaró, Marta Montoliu i Carla Escuert, que continua el seu procés de recuperació per arribar al principi de la temporada 2016/2017 amb l'alta mèdica. Queda pendent saber si Belen Arrojo renovarà amb el club.