Quantcast

Els Pallars, 2 de maig 2016: EL PALLARS PENDENT DE L'ARRIBADA DELS NOUS TRENS

Després que la setmana passada s’ajornés sense nova data l’arribada dels nous combois de la línia Lleida-La Pobla de Segur i amb ells l’augment de freqüències per una qüestió d’homologació tècnica al seu pas per la ciutat de Lleida on la xarxa és de titularitat estatal, els diferents municipis del Pallars Jussà resten impacients i vetllaran perquè el temps d’espera sigui el mínim.

L’endarreriment té repercussions a la comarca ja sigui per veïns i veïnes que havien previst l’ús dels nous trens com per l’arribada de viatgers, molts d’ells amb una finalitat turística, ja que la ruta en sí mateixa ja és un gran atractiu paisatgístic.

El tren és una eina de futur per al Pallars Jussà, facilitarà els desplaçaments, tant perquè la gent de la pròpia comarca es mogui com perquè vinguin visitants; de manera que s’espera que la situació es resolgui en breu.

Parlen al vídeo: LLUÍS BELLERA, Alcalde de La Pobla de Segur – JOAN UBACH, Alcalde de Tremp – NÚRIA MARTÍ, Directora Pirineu Emoció