Quantcast

Els Pallars, 2 de maig 2016: CONCURS DE FOTOGRAFIA LITERÀRIA A PARTIR DEL CONTE 'EL PREMI'

Per als amants de la fotografia, la lectura i el Pallars Jussà, el Servei de Català del Pallars Jussà ha posat en marxa una iniciativa aquest Sant Jordi que els permet englobar les tres passions. Es tracta d’un concurs de fotografia literària a partir del relat El Premi de l’escriptora trempolina Maria Barbal.

Es tracta d’un concurs obert a tothom i hi ha temps per participar fins al 15 de maig. El jurat està format per membres del món cultural i de la fotografia de la zona i l’únic requisit és que la fotografia estigui inspirada en el conte El Premi.

El projecte permet crear producte cultural a través de la pròpia riquesa literària.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ROMERO, Servei de català Pallars Jussà