Quantcast

MYHYV: Sofia rep la visita de Ricky i perd a un dels seus pretendents

El tron ??de Sofia està donant molt que parlar des del primer minut que el va ocupar. La navarresa ha tornat 'bojos' a més d'un dels seus pretendents, i la seva presència en l'exitós programa de Telecinco està sent tota una revolució. No obstant això, el que ha passat avui ha deixat de pedra a molts dels espectadors de 'MYHYV'.

La guanyadora de 'GH 16' ha rebut una inesperada visita al plató de Ricky , amb el qual va conviure a la casa de Guadalix de la Serra, i amb el qual va tenir una relació molt breu, que amb prou feines hauria durat unes setmanes fora de la casa, i que a més no hauria acabat massa bé. Aquesta sorpresa per Sofia ha arribat just després d'assabentar-se que Suso havia revelat a 'Supervivientes' que havien tingut relacions sexuals dins de la casa de 'GH'.

És clar que no estava sent el dia de Sofia, per la qual cosa veure aparèixer a Ricky al plató de 'MYHYV' amb un enorme peluix no li ha fet massa gràcia.

La tensió era tal que Sofia no ha dubtat a acusar-lo d'voler estar amb ella tan sols per interès, mentre que ell li ha dit que té una cara davant de les càmeres i una altra al darrere.

En plena discussió amb Ricky, Sofia s'ha aixecat sobtadament del seu tron ??i ha començat a besar a Hugo apassionadament . Ningú s'esperava la reacció de Sofia, i no a tothom li ha anat bé precisament. El que pitjor s'ho ha pres ha estat Dani , un dels pretendents de Sofia, que no ha dubtat a abandonar el plató sense dir res amb ella.

A Sofia, que ha explicat que els petons que li ha donat a Hugo li han sortit de l'ànima, no ha semblat importar-li molt la marxa de Dani del plató, però tot i així ha sortit a parlar amb ell. Mentre parlaven, el pretendent ha volgut deixar clar que ell no era Hugo. Precisament llavors ha aparegut aquest per ficar-se en la conversa i després ha fet un petó a Sofia. Això ha fet que Dani prengués la decisió definitiva de deixar de ser pretendent de la navarresa.