Quantcast

Supervivents: Antonio Teulada apartat per una ciàtica

Antonio Teulada , que participa a 'Supervivientes' per segona vegada, ha hagut de ser apartat de la resta de concursants del reality de Mediaset. El motiu? Pateix una forta ciàtica que el farà estar una setmana en observació.

La ciàtica ha provocat forts dolors a Teulada, però malgrat tot ha assegurat que no està disposat a abandonar el concurs . "Em trobo bastant millor. Vull tranquil·litzar la meva noia, a la mare ia tots. Encara quedo per estona i estic desitjant retrobar-me amb els meus companys", ha explicat.

Antonio Teulada ja es va veure obligat a abandonar Hondures en l'anterior edició de 'Supervivientes' en què va participar per problemes mèdics, i ara sembla que no està disposat a rendir-se.

Va ??ser Sandra Barneda, presentadora d' 'El Debat' la que va donar la notícia que Teulada estava apartat i haurà d'estar en observació una setmana. . Els col·laboradors d'aquest programa es van mostrar molt durs amb el concursants, a qui van acusar d'exagerar els seus dolors.

Un altre concursant que ha donat un bon ensurt ha estat Suso . L'ex concursant de 'GH 16' pateix una gastritis que li va fer passar la nit sencera vomitant. Pel que sembla, el problema va venir perquè les pastilles que els metges subministren als 'supervivents' contra la malària no li van asseure bé. "A partir d'ara et fraccionaremos les pastilles per prevenir la malària perquè et van asseure malament ", li va explicar el doctor.