Quantcast

Alberto Garzón: "Ni som de Podem, ni volem ser de Podem"

Aquest dilluns ha començat la consulta a les bases d'Esquerra Unida per conèixer si es mostren a favor o en contra d'una coalició amb Podem de cara a les eleccions del proper 26 de juny.

El líder d'IU Alberto Garzón s'ha mostrat a favor d'aquesta coalició electoral, així com amb altres forces d'esquerres, en una entrevista que li han fet al programa de la Cadena SER ' ara per ara '.

"Estem davant d'una possibilitat política d'anar junts amb un programa que suposi la possibilitat real que es pugui disputar el poder al PP " , ha assegurat Garzón.

No obstant això, el portaveu d'Esquerra Unida – Unitat Popular ha aclarit que "ni som de Podem, ni volem ser de Podem" . "Som IU en col·laboració amb altres formacions".

Malgrat tot, el líder d'IU ha insistit que "la forma més clara d'arrabassar el poder a PP-Ciutadans seria una aliança d'esquerres entre Podem , IU i altres forces de l'esquerra ".

Aquest dilluns arrenca la consulta als militants i simpatitzants d'IU per a preguntar-los: "Aproves una coalició electoral amb Podem i altres forces de cara a les eleccions del 26 de juny? "

Alberto Garzón ha assegurat que té esperança que surti 'sí, molt favorablement'.